REVIEWS

Wij zijn KuvaLight op de vt wonen en design beurs in Amsterdam ‘tegen het lijf’ gelopen op zoek naar een mooie lamp voor onze verbouwde woonkamer. We zagen meteen dat Kuva met haar producten een mooie mix van kunst en licht biedt. Het laatste restje twijfel of de KuvaLight Minho ook bij ons thuis mooi zou zijn is weggenomen door dat Jacqueline en haar man bij ons thuis verschillende var" ianten hebben gedemonstreerd. Sinds een jaar hangt de Minho bij ons en daar zijn we meer dan tevreden over. In combinatie met de Hue-lichten is altijd de juiste sfeer, kleur en lichtsterkte te bepalen. En ook als de lampen uit zijn: er hangt een uniek kunstwerk aan de muur. Als we KuvaLight kort samen moeten vatten: unieke producten, kwaliteit en een persoonlijke service van hoog niveau."

Sylvia en Michiel - Amersfoort

"De toepassing van ledverlichting in een kunstwerk is een geweldig idee. KuvaLight is vernieuwend en het puntje op de i in de populaire basic interieurs waarin mensen graag veel ruimte en vooral weinig prullaria hebben. Het meest recente design is gemaakt van bamboe. Helemaal van deze tijd, niet in de minste plaats vanwege de duurzaamheid van het materiaal. Deze eyecatcher maakt een interieur helemaal af."

Jessica  -  Binnenhuisarchitect  - Hem

Sinds een jaar genieten we van onze prachtige KuvaLight mandala, in de bamboe uitvoering van ontwerp "Amsterdam ". Overdag een kunst(ig)werk en 's avonds een apart effect door de sfeervolle verlichting in elke gewenste kleur.

Marjorie - Assendelft

Type Amsterdam, 115 cm pronkt bij ons aan de muur. We hebben gekozen voor de zwart gelakte versie. Wauw, ook als hij niet aan staat, is het een kunstwerk aan de muur! Met de Hue app, is de kleur makkelijk aan te passen. Deze verander ik zo nu en dan afhankelijk van mijn stemming en de tijd van het jaar. Gelukkig wisten wij al lang dat we een KuvaLight wilden waardoor we er tijdens onze verbouwing rekening mee konden houden en we een stopcontact midden op de muur hebben laten plaatsen. Zo zie je geen snoer.

Marije - Hoorn

‘Op de beurs Eigen Huis kwam ik bij toeval op de stand van KuvaLight. Ik was meteen gecharmeerd van de Minho en na een prettig gesprek met Jacqueline en haar man boden zij aan om met de Minho bij ons thuis te komen om te kunnen zien hoe de lamp in ons interieur past. 

"Bij ons thuis hebben we weer een prettig gesprek gehad en werd zelfs afgesproken het uiterlijk van de lamp aan te passen aan de bijzondere metalen trap die wij hebben. Resultaat: een prachtige unieke lamp. Goede, prettige service, ik kan KuvaLight zeker aanbevelen!"

Wilma – Papendrecht

 

 "I bought the KuvaLight Braga (80 cm) lamp more than a year ago in KuvaLight. The lamp is the Braga design in copper. It was the first lamp sold out of the Netherlands :-). the service was wonderful, easy instructions to hang up the lamp. The lamp is beautiful on our wall!

Almudena - Madrid

 

De KuvaLight Minho, een prachtig en voornamelijk origineel design. De combinatie tussen kunstwerk en sfeervolle lamp sprak mij zo aan, dat na een gesprek op de VT Wonen en Designbeurs, de lamp al snel bij mij in de woonkamer hing. Tijdens het maken van een keuze ben ik enorm goed geholpen door Jacqueline en haar man. Jacqueline helpt mee te denken om het design een goede plek in huis te geven in combinatie met de overige inrichting. De eerlijkheid en passie van Jacqueline en haar man maakt het verhaal achter het design extra speciaal. Het design is zowel overdag als in de avond een ware blikvanger.

 Eline, Bergambacht